BCAA QNT

  • Sale
  • Lek 2,500.00
  • Regular price


Ndermjet aminoacideve , L-Leucine, L-Valine dhe L-Isoleucine jane 3 aminoacidet e ndodhura me shume ne indet muskulore. Per  te maksimizuar veprimin e ketyre 3 aminoacideve kryesore , kemi shtuar edhe vitamin B6.

Perdorimi

Merni 3-6 kapsula perpara ose pas stervitjes