Calcium & Magnesium QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 1,400.00


Kalciumi dhe magnezi kontribojne ne mirembajtjen e structures kockore dhe sistemit kardiovaskular. Ideale per forcimin e trupit dhe structures kockore pas nje aktiviteti intensive.

Perdorimi

Mer nje kapsule ne dite gjate nje vakti