24/7 Muscle Vitamine BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


24/7 Muscle Vitamin BPI- Shëndet dhe energji më e mirë.  Ndërtim i muskujve për performancë dhe shërim! Për të mbështetur përpjekjet tuaja në palestër, 24/7, dizajnuar me atletë në mendje, formula e avancuar multi-vitamina / minerale përmban gjithçka që ju nevojitet për të mbështetur ndërtimin e muskujve, për të rritur nivelet e energjisë dhe për të rritur performancën e përgjithshme. 24/7 MUSCLE VITAMIN është SUPER VITAMIN që punon po aq e vështirë sa ti.

Perdorimi:Merrni 3 kapsula ne dite me vaktet ushqimore