3H Energizer Bar QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 250.00


Me vlera te larta ushqyese, I perbere nga  fruta dhe drithera, 3H energizer ndihmon si  ne clirimin  e energjise ashtu dhe ne mbajtjen e saj per nje kohe me te gjate. Shija unike dhe kombinimi I frutave si rush I  thate me arre kokosi , e ben ideal per te gjithe sportistet te cilet deshirojne te ruajne niveli e performances gjate stervitjes.