Amino Endurance QNT

  • Sale
  • Lek 4,000.00
  • Regular price


Amino Endurance është një formulë e përqëndruar në aminoacide  dhe BCAA . Nxit sintezen e proteinave  te  muskujve,  teknologji  e  avancuar  oligopeptide.
Kombinimi i BCAA-s me L-Glutamine , Citulinen dhe Kreatinen shton  forcën e muskujve, rrit fuqine, rrit  qendrueshmerin .

Perdorimi:  Përzieni 1 luge (5gr) me 150ml uje . Mund ta konsumoni Para, gjate  ose pas stervitjes.