Amino Lean RSP Nutrition

  • Sale
  • Lek 4,900.00
  • Regular price Lek 5,900.00


Amino Lean eshte nje amino acid qe ndihmon ne rritjen e mases muskulare dhe djegien e yndyres. Ai permban BCAA dhe amino acide esenciale, gjithashtu permban L-canitine dhe CLA.

Perdorimi: Perzieni 2 lug (8gr) me 300ml uje te ftohte.