Animal Cuts Universal Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 8,500.00


Animal  CUTS- Projektuar posaçërisht me nevojat e bodybuilders të avancuar në mendje, Cuts  u formulua për të prodhuar ndryshime dramatike në një fizik të atletit në një periudhë të shkurtër kohore. Kjo është një formulë e plotë dhe gjithëpërfshirëse e (shredding ) që synon humbjen e yndyrës nga kënde të shumëfishta. Çdo paketë e përshtatshme ofron mbi 40 përbërës aktivë. Çdo ditë, për 21 ditë rresht, do të merrni gati 8.500 miligramë të fuqisë së tharjes të yndyrës së pastër për të nisur fillimin e qëllimeve tuaja të prerjes .

Perdorimi: merni dy pako në ditë, çdo ditë për 3 javë rresht dhe ne ditët jo-trajnuese.