Animal Nitro Universal Nutrition

  • Sale
  • Lek 4,900.00
  • Regular price Lek 10,000.00


Animal Nitro - ndihmon trupin tuaj të shpërndajë më shumë lëndë ushqyese në muskujt tuaj, të shërohet më shpejt dhe të ndërtojë masë të re të muskujve duke rritur sintezën e proteinave, duke përmirësuar balancën e proteinave të muskujve dhe duke parandaluar prishjen e muskujve. Gram për gram, asgjë nuk është aq e pastër, aq efikase, aq e fuqishme, dhe aq e efektshme sa Animal Nitro. Nitro përdor një përzierje të saktë të EAA-ve "të shkyçur" për të dhënë rezultate. Dedikuar për të ushqyerit serioz për atletin serioz, Nitro është zgjedhja juaj kur bëhet fjalë për plotësim të plotë dhe gjithëpërfshirës.

Perdorimi: Merni nje pako para stervitjes dhe per rezultate me te mira merni dhe nje tjeter pas stervitjes, gjithmone me stomak bosh, mundesisht me 250ml leng rrushi ose ndonje leng tj.