Animal Pump Universal Nutrition

  • Sale
  • Lek 7,200.00
  • Regular price Lek 9,000.00


Animal  PUMP- Pump eshtë një komponent integral i rritjes së re të muskujve. Është fjalë për fjalë "gjaku i gjallë" i aktiviteteve të tua të krijimit të trupit, duke i dhënë kuptim seancave stërvitore monotone dhe duke i dhënë ushqim qelizave të muskujve të varfëruar. Pa pump, nuk do të shkosh askund ... shfrytëzo fuqinë e saj dhe shtrëngesën e copëzimit, masën që shënon shtrirje dhe fuqinë e thyerjes së rekordeve personale.

Perdorimi: Merni nje pakete 30-45 min para stervitjes.