B Complex Forete Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 1,500.00


B-Complex forte - është një shtesë ushqyese që sjell një spektër të plotë të grupit të Vitamina B.Këto vitamina tregohen për ata që ushtrojnë aktivitet fizik intensiv pasi ato kontribuojnë në metabolizmin normal të energjisë . Vitamina B6 kontribuon në metabolizmin normal të proteinave dhe glykogjenit, ndërsa acidi folik mbështet sintezën normale të aminoacideve. Së fundmi, acidi pantotenik është i përfshirë në sintezën normale dhe metabolizmin e hormoneve steroide, vitaminës D dhe disa neurotransmetues.

Perdorimi- Merrni një kapsulë një herë në ditë me një gotë ujë.