BCAA 500 RSP Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 4,500.00


BCAA 5000 ndihmon ne sintezen e proteines , pershpejton  rikuperimin e muskujve dhe rritjen e paster te mases muskulare.

Perdorimi:Merrni 8 kapsula ne dite 30-45min perpara stervitjes ose menjehere pas                     stervitjes.