BCAA dna BSN

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


BCAA DNA 35serv Unflavor -Me raportin e përzgjedhur posaçërisht të leucinës, isoleucinës dhe valinës 2: 1: 1, BCAA-ja DNA është e dizajnuar me profesionalizëm për të mbështetur muskujt gjatë trajnimit intensiv.Aminoacidet e( BCAAs) ndahen gjatë trajnimit dhe duhet të zëvendësohen menjëherë për të shmangur katabolizmin e muskujve (humbjen).Kjo është ajo ku BSN BCAA DNA mund të ndihmojë pasi ato metabolizohen dhe absorbohen në çast, prandaj merrni menjehere për të punuar dhe për të ruajtur atë muskul të çmuar, për të mbështetur rritjen e muskujve dhe për të parandaluar shkatërrimin.

Perdorimi: Merrni një lugë  (5.7 g) me 200 ml (7 oz) ujë të ftohtë para ose pas stervitje