BCAA Lemon Instant drink Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


100% BCAA Instant powder - ofron aminoacide esenciale si një pluhur i lehtë për t'u përdorur. Amino Acidet janë blloqet bazë të proteinave. Para së gjithash BCAA (forma e shkurtër për aminoacidet e zinxhirit të degëzuar) janë esenciale për njerëzit, çka do të thotë se ata duhet të konsumohen me ushqimin tuaj dhe nuk mund të krijohen në trupin tuaj. Në kontrast me të gjitha aminoacidet e tjera, BCAA metabolizohen direkt dhe jo në mënyrë indirekte përmes mëlçisë. Kjo do të thotë se ata shkojnë direkt në qelizat e muskujve. Për më tepër, BCAA përfaqëson sasinë më të lartë të aminoacideve në indet e muskujve qe ndihmojne ne rritjen dhe mirembajte e ktyre te fundit.

Perdorimi: Perzieni  1 luge = 6 g në një gote  ujë ose lëng ose shtoni në një vakt.