BCAA Train+Sustein Gold Standard Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


BCAA Train+Sustain  ON-  5g BCAA në raportin 2: 1: 1 Para stërvitjes  ose  gjatë stërvitjes tuaj, mund të ndihmojnë indet e muskujve  nga shpërthimi i tepruar dhe elektrolitat mund të ndihmojnë në mbështetjen e performancës tuaj gjatë trajnimit intensiv. Patenta Wellmune gjithashtu mund të ndihmojë në mbështetjen e sistemit tuaj imunitar në mënyrë që të mund të goditni stërvitjen tuaj të ardhshme.

Perdorimi: Përzieni  2 luge (9.5g) me 350 ml ujë të ftohtë. Konsumimi i rekomanduar 1 servirje në ditë.