BeeForce QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 5,000.00


BeeForce beef protein

BeeForce eshte nje protein mishi qe I eshte nenshtruar teknikave me te avancuara hidrolizuese per pasterti maksimale, te kombinuar me nje doze te mjaftueshme kreatine per te rritur energjine dhe fuqine. Ndihmon trupin te perthithi me lehte te gjitha aminoacidet e nevojshme per te ndihmuar me tej rritjen muskulore.

Perdorimi:Perzieni 30 gr protein me 250 ml uje