Best Amino BPI

  • Sale
  • Lek 6,000.00
  • Regular price


 BEST  AMINOS  te  jep  energji  dhe  qendrueshmeri  gjate   performances .Promovon sintezen e proteinave  te  muskujve,  teknologji  te  avancuar  oligopeptide .

 Perdorimi:Merret  1 scoop  perzieni ne 200ml uje  te  ftohte  para  ose  gjate  stervitjes.