Best BCAA BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 7,000.00


BEST  BCAA  ndihmon per te promovuar rimekembjen e muskulit. Ndertimin e muskujve dhe te jep force.

 Perdorimi:Merrni  4 tableta para ose pas stervitjes. Ne ditet  jo te stervitjes  merrni  4 tabletat ne mengjes  heret me stomakun bosh.