Best Glutamine BPI

  • Sale
  • Lek 4,500.00
  • Regular price Lek 5,500.00


Best Glutamine BPI-Mbështesë sintezën e proteinave,promovon rimëkëmbjen pas stërvitjes, si dhe mbështet shëndetin e zorrëve dhe sistemin imunitar. BEST GLUTAMINE është projektuar për të parandaluar katabolizmin e proteinave (ndarjen e proteinave të muskujve) dhe për të mbështetur përpjekjet tuaja për të stërvitur më shumë dhe më shumë. Kombinon 6 forma të avancuara të glutaminës dhe është projektuar për të nxitur një rritje të shpejtë të niveleve qelizore të glutaminës dhe depot të glutamineve në muskul.

Perdorimi: Merrni (1 lugë) dhe  përafërsisht 6 copa akulli  ujë ose lëng. Mund të merret para, gjatë ose pas stervitjes. Në ditët jo-trajnuese, merrni (1 lugë) gjëja e parë në mëngjes në stomak bosh.