Bulk Muscle BPI

  • Sale
  • Lek 4,800.00
  • Regular price Lek 8,000.00


BULK MUSCLE

BPI Bulk Muscle është projektuar posaçërisht për të ndihmuar në rritjen e shpejtë të masës së muskujve, për të fituar masën dhe shtimin e peshës.
Përmban 53g proteina për servirje. Profili i aminoacideve siguron rritje të konsiderueshme, shërim dhe fuqi kur ju nevojitet më së shumti. Është një profil që ndihmon në mbështetjen e Gainer Hardcore edhe trajnime të vështira dhe intensive.

Perdorimi:

Është e këshillueshme që të merreni 2 luge 165gr ne dite ,para dhe pas  stërvitjes.