Burn 24/7 BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 5,500.00


24/7 Burn 90 Kapsula-Per nje program dobesimi jo vetem gjate stervitjes por 24/7 dite BURN,ndihmon ne renien ne peshe ne menyre te shendetshme ,krijon energji si dhe kontrollon oreksin. Një qasje e shëndetshme me multi-lëndë ushqyese për humbje peshe. Projektuar dhe formuluar per atlete.

Perdorimi: Merrni 3 kapsula ne mengjes para ushqimit.