Casein Gold Standard Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 7,000.00


100% Casein ON - Kazeina jo vetëm që mbështet rindërtimin e muskujve, por gjithashtu mund të ndihmojë me mbështetjen e menaxhimit të peshës duke ju ndihmuar të ndiheni më të plotë më gjatë.Standardi i artë për proteinën e ngadaltë digjestuese, duke dhënë 24 gramë proteina me tretje të ngadaltë për një shërbim që përdoret më mirë mes ngrënies ose para shtratit. Secili sherbim  i Gold Standard 100% Kazeinë siguron gati 5 Gram BCAA që ndodhin natyrshëm dhe është një Burim i Shkëlqyer i Kalciumit.