Choco Record Bar QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 300.00


Record Bar

Ka permbajtje te ulet sheqeri pa mbeshtjellje cokollate c’ka e ben ideal per te gjitha aktivitetet sportive. Ka permbajtje te larte fibrash si dhe 30% whey protein.

Perdorimi:Konsumoheni disa here gjate dites vecanerisht pas stervitjes