CLA Core MusclePharm

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


CLA CORE  mbeshtet perberjen e trupit te shendetshme, ndihmon ne humbje peshe, redukton yndyren e trupit dhe rrit normen metabolike. Ndihmon ne reduktimin e yndyres pa zvogelimin e muskujve.

  Perdorimi : konsumoni 1-2 kapsula ne mengjes, mesdite ose mbremje. .