Clear Muscle MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 7,500.00


CLEAR MUSCLE- Pilula e pastër që ndihmon në ndërtimin e muskujve të dobët ,një kapsulë e lëngshme e avancuar për të ndërtuar muskujt dhe forcën.Permban (BetaTor)i cili është një derivat unik i acidit HMB dhe metabolit te leucinës. Ky kompleks çliron potencialin e vërtetë për biodisponibilitet, efektivitet dhe rezultate të pashembullta.

Perdorimi: Merrni një servirje(2 kapsula), në mëngjes, në mes të pasdites dhe në mbrëmje. Në ditët e stërvitjes, merrni 1 nga këto servime 30 minuta para stërvitjes. Mos e kaloni 3 servings (6 kapsula) në një periudhë 24-orëshe.