Coco Whey QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 350.00


COCO WHEY LIGHT DIGEST

Eshte nje perzierje lengu arre kokosi me 20 gr protein iso. Ndihmon ne tonifikimin e muskujve, rritjen e rezistences si dhe rikuperimin pas stervitjes.

Perdorimi:Konsumoni  1 shishe ne dite midis vakteve ose pas stervitjes