Creatine DNA BSN

  • Sale
  • Regular price Lek 2,200.00


Creatine DNA 60 serv unflavored- siguron 5 gramë të pastër kreatine Monohydrate te mikronizuar , e cila mbështet fuqinë  dhe masën e trupit të dobët pa asnjë mbushës ose aditiv. Kreatina ndihmon të ushqeni muskujt tuaj gjatë periudhave të stërvitjes me intensitet të lartë. Plotësimi me Kreatine Monohydrate mund të ndihmojë te rimbushni depot e veta të kreatinës së trupit tuaj. Dhe që kur CREATINE DNA  është unflavored, ju mund ta shtoni atë në post-stërvitje ose pije të preferuar.

Perdorimi: Përzieni 1 lugë me 150-200 ml të ujit të ftohtë ose të çdo pije që keni zgjedhur para ose gjate stervitjes tuaj.