Creatine powder Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 2,500.00


100% Creatine powder- Kreatine është shtojca më e mirë hulumtuar dhe vlerësuar në treg ndonjëherë. Mjaft studime tregojnë se kreatina rrit performancën fizike në breshëri të njëpasnjëshme të stërvitjes afatshkurtër dhe me intensitet të lartë. Mënyra se si funksionon është se ajo konvertohet në trup në fosfat kreatine.Kjo molekulë ruan energji shtesë në qelizën e muskujve që mund të lëshohet shume shpejt  dhe kjo është ajo që ju nevojitet për performancë të lartë sportive.

Perdorimi: Perzieni 1 luge = 3.4 g në një gote të ujit ose lëng.