Creatine Universal Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 2,000.00


UNIVERSAL CREATINE

Kreatina Monohydrate e mikronizua ndihmon të ushqeni muskujt tuaj gjatë periudhave të stërvitjes me intensitet të lartë.
Kreatina e rritë aftësinë e trupit për të prodhuar energji më shpejt. Me më shumë energji, ju mund të ushtroni më shumë, më shpesh dhe të korrni rezultate më shpejt.


PERDORIMI:

Përzieni 1 lugë 5gr me 150-200 ml të ujit të ftohtë para ose gjate stervitjes tuaj.