EVL Pre workout EVLution Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 7,500.00


ENGN

Pluhur intensive  para stërvitje për rritjen e energjisë, fuqisë dhe perqendrimit
Mbështet  funksionin njohës, përmirëson gjendjen shpirtërore, zgjeron qëndrueshmërinë e muskujve dhe rezistencen gjate stervitjes. Përkrah fokusin dhe përqendrimin mendor gjatë trajnimit.

PERDORIMI

merrni 1 lugë me 8 oz. (236 ml) të ujit të ftohtë 15-30 minuta para stërvitjes. Për të shmangur pagjumësinë, mos merrni brenda 4 orëve gjumë.