EVL Transform EVLution Nutrition

  • Sale
  • Lek 3,000.00
  • Regular price Lek 7,500.00


TRANS4ORM

Termogjenik i plotë i shumëfishtë për humbje  ne peshe, me burime natyrore të energjisë .
Zhvilluar shkencërisht për të mbështetur djegien e yndyrnave, menaxhimin e peshës, plus sigurimin e energjisë natyrore të pastër .
Formule mjafte e pasur me vitamina, ekstrakt i caj jeshil, kafeine..

Perdorimi:

Merrni  1 tablet në mëngjes me  stomak bosh dhe 1 tablete  4-6 orë më vonë në pasdite.
Mos e kaloni 2 perdorime në një periudhë 24-orëshe.
TRANS4ORM   mund të merret deri në 8 javë, por pastaj duhet të ndërpritet për një minimum prej 4 javësh.