Gain Fast Universal Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 11,000.00


Gain Fast 3100-  është projektuar për të ushqyer trupin tuaj me 3100 kalori cilësorë në ditë. Por ndonjëherë, mega-kaloritë nuk janë të mjaftueshme. Ndonjëherë keni nevojë për diçka më shumë, diçka si nxitësit e muskujve, bimët e performancës, sterolet natyrale të bimëve, EFAs, enzimat e tretjes dhe optimizuesit e muskujve. Me Gain Fast 3100 ekskluzive "Get Big Quick" Formula, ju merrni mbi 3100 kalori nga 150g proteina, 596g karbohidratet, dhe vetëm 15g yndyrë.

Perdorimi: Përzieni 5 lugë të Gain Fast me 450ml ujë ose qumësht. Për rezultate më të mira, merrni një deri në tre servirje të Gain Fast çdo ditë përveç ushqimit të rregullt.