Hooray Protein Bar QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 300.00


Hooray permban 33 % protein me nje veshje cokollate dhe permbajtje te vogel sheqeri.  Atlet apo jo, hooray do ju japi sasine e nevojshme te proteinave me nje vlere te larte biologjike , duke ju ndihmuar  te kontrolloni peshen, mirembani muskujt dhe te rikuperoheni lehte pas stervitjes.