Hydrowhey Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 13,500.00


HYDROWHEY

Platinum Hydrowhey është proteina më e avancuar e hirrës. Hidrolizimi i proteinave te hirrës ben   coptimin e  proteinave të mëdha në copa më të vogla, këto izolate të hirrës së pastër janë në gjendje të futen në sistemin tone shume shpejt, duke  mundësuar ndertimin, sherimin e muskujve nga trajnimi i rëndë.
 Formula më e pastër dhe me shpejtësi në tretje. E pasur  me  aminoacidet Leucine, Isoleucine, dhe Valine (BCAAs).
Permane rreth 9gr bcaa dhe 30gr proteie  per servirje.

 

Perdorimi:
Perzjeni një lugë 40 gramë proteine me 260ml uje.