Hydroxycut Lose Weight MuscleTech

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


PRO CLINICAL HYDROXYCUT  Përbërësi i hulumtuar shkencërisht kafeinë anhydrous  jo vetëm që ju jep energji me veprim të shpejtë dhe gjithashtu ndihmon në nxitjen e metabolizmit tuaj,  Humbja e peshës me formulën e re të avancuar Pro Clinical Hydroxycut nuk ka qenë kurrë më i përshtatshëm , kur kombinohet me dietën dhe stërvitjen e duhur.    

Perdorimi : Per 3 ditet e para filloni me nje kapsule  te marrë me një gotë ujë 2 herë në ditë, afërsisht 30 -60 minuta para 2 vakteve tuaj kryesore. Mos tejkaloni 2 kapsula në një periudhë 4-orëshe  ose 4 kapsula  në një periudhë 24-orëshe. Mos e merrni brenda 5 orësh nga gjumi. Për rezultatet më të mira, përdoreni për 10 javë në lidhje me një dietë të reduktuar kalori dhe një program të rregullt të stërvitjes. Konsumoni 8-10 gota ujë në ditë.