Hydroxycut SX7 MuscleTech

  • Sale
  • Lek 5,950.00
  • Regular price Lek 7,000.00


HYDROXYCUT SX-7 Këto kapsula janë të destinuara për t'u përdorur së bashku me një dietë dhe një regjim ushtrimesh me cilësi të lartë për të arritur rezultate maksimale. Ky termogenik do t'ju ofrojë energji të pastër dhe do të rrisë fokusin tuaj mendor. Një numër i madh njerëzish tashmë e përdorin këtë produkt dhe zakonisht do të thotë që ju mund të merrni një pasqyrë të qartë të asaj që ka për të ofruar. Eshte nje djeges yndyre  qe do tju ndihmoje te humbni peshen e trupit dhe yndyrnat shtes. Ajo gjithashtu do te rrise nivelin tuaj te energjise dhe do te permiresoje focusin tuaj mendor. 

Perdorimi: Për të vlerësuar tolerancën tuaj, ndiqni grafikun e dhënë. Sapo të vlerësoni tolerancën tuaj, merrni 1 kapsulë me 8 inç. e ujit 2 herë në ditë 30-60 minuta para dy ushqimeve tuaja më të mëdha të ditës (p.sh. mëngjes dhe drekë). Sapo të jetë vlerësuar toleranca dhe po kërkoni një nxitje shtesë të energjisë, merrni një kapsulë shtesë me shërbimin e parë të ditës. Mos kaloni 3 kapsula në një periudhë 24-orëshe. Për rezultatet më të mira, përdorni për 60 ditë në kombinim me dietën dhe trajnimin.