Inosine 500 Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


INOSINE 500- Inozina është një substancë e natyrshme në trupin e njeriut, i lidhur me prodhimin e ATP, i cili është burimi kryesor i energjisë për muskujt. Mund të rekomandohet sidomos për trajnimin e rezistencës dhe përgjithësisht për të gjithë ata që dëshirojnë të përfitojnë nga oksigjenimi i rritur i trupit.

Perdorimi- Merni 4 kapsula ne dite.