KreaFast Zkonzept

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


KREA-fast- Pllakat e lehta për të gëlltitur janë të mbuluara me një shtresë të veçantë, kështu që acidi i stomakut nuk mund t'i sulmojë ato. Në produktet normale të kreatinës, një pjesë e saj tashmë është shkatërruar nga acidi i stomakut dhe nuk mund të hyjë fare në qeliza. Kreafast konsiston në fazën 1 që krijon kreatinë me shpejtësi të disponueshme dhe më pas edhe në fazën 2, kreatinë shtesë, e cila është ruajtur në një matricë magnezi, lirohet më pas me një vonesë kohore. Kjo bën të mundur mbajtjen e përmbajtjes së kreatinës në gjak. Kjo siguron që niveli i kreatinës në gjak të mbetet vazhdimisht i lartë në nivelin optimal. Kreatina  është një nga shtesat më të përdorura gjerësisht, gjithashtu sepse studime të shumta kanë treguar një rritje të matshme të forcës. Kjo e bën atë ideal për ata që kanë nevojë për më shumë shpejtësi ose që duan të stërviten më shumë për të mbështetur rritjen e muskujve.

Perdorimi: 3 x 1 tabletë çdo ditë me një gotë ujë. Mos e tejkaloni dozën e rekomanduar ditore.