L-Carnitine 3000 Mg Shots QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 5,000.00


3000 mg l-carnitine te perqendruar ne nje shishe prej 25 ml. Perfekte per cdo program dobesimi duke rritur eficencen gjate stervitjes. Ndihmon ne ruajtjen e energjise ne nivele optimale duke djegur depositat yndyrore. Fale formes se saj ne leng, L-Carnitine perthithet lehte dhe vepron shpejt.

Perdorimi

1 ampule ne dite 20min perpara stervitjes