L-carnitine Bodybuilding

  • Sale
  • Regular price Lek 7,000.00


L-Carnitine 180Kapsula- L-karnitina është një amino acid jo thelbësor që gjendet kryesisht në mish të kuq dhe burime të tjera shtazore. Në trup, karnitina lehtëson transferimin e acideve yndyrore në mitokondri për prodhimin e energjisë qelizore. Shtimi i karnitit mund të ndihmojë në nxitjen e humbjes së yndyrës duke konvertuar yndyrën në lëndë djegëse. Carnitina siguron energji muskulore duke djegur yndyrën, e cila gjithashtu mund të nxisë një mjedis pozitiv për rritjen e muskujve.

Perdorimi:  Merrni 1 kapsulë 1 deri në 4 herë në ditë me ose pa ushqim.