L-carnitine RSP Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 3,000.00


L-carnitne RSP ben transportin e yndyres ne mitokondri per te prodhuar energji,rrit performancen dhe redukton zvogelimin e glikogjenit dhe akumulimin e acidit laktik.

Perdorimi: Merrni 2-4 kapsula ne dite me ose pa ushqim.                                                              Per rezultate maksimale shoqerojeni me nje diet me kalori te uleta dhe                      program stervitor.