L-Glutamine Multipower

  • Sale
  • Lek 2,500.00
  • Regular price Lek 5,000.00


100% L-Glutamine-  Përqendrimi më i lartë i glutaminës është në qelizat e muskujve ku glutamina kryesisht sintetizohet. Një nga funksionet e tij është mbajtja e ujit në qelizën e muskujve dhe nën stërvitje intensive ajo shkakton rritjen e vëllimit të qelizës e cila duhet të shihet si një sinjal anabolik që mbështet proliferimin. Kjo do të thotë se sinteza e proteinave dhe e glikogjenit mbështetet. Prandaj ne rekomandojmë L-Glutamine si një nga shtesat që ju duhet të mbani vazhdimisht gjatë gjithë kohës.

Perdorimi: Merreni 1-2 here ne dite