Lean Whey Optimum Nutrition

  • Sale
  • Regular price Lek 4,000.00


Lean Whey 930gr- jep 20 g proteina të hirrës me cilësi të lartë të cilat mund të digjen lehtë dhe të thithen në trup. Gjithashtu furnizon një përzierje të dobishme të përbërësve duke përfshirë: Acid Linoleic Konjuguar (CLA), Ekstrakt Çaji Gjelbër (GTE) dhe L-Carnitine.

Perdorimi: perzieni një lugë protein në 180 deri 240ml uje të ftohtë në ditë,para dhe gjate stervitjes.