Mass Mutant

  • Sale
  • Regular price Lek 12,000.00


Mutant MASS

E pasur me proteina, karbohidrate te kualitetit te larte, kalori dhe vitamina-minerale  qe ndihmojne ne mbështetjen e rimëkëmbje e muskujve, ne krijimin e mases muskulare.
Individet qe kane nevoje te shtojne peshen trupore dhe masen muskulare e kane te nevojshme perdorimin e kesaj proteine perps djetes ushqimore te pasur gjate dites. .

Perdorimi:  

Sugjerohen te perdoren  4luge ne dite 260gr, 2luge para  dhe 2luge pas aktivitetit sportiv.