Metapure ZC 500ml QNT

  • Sale
  • Regular price Lek 350.00


METAPURE ZERO CARB DRINK

Perbehet kryesisht nga protein iso e filtruar dhe permban 30 gr protein per 500 ml me nje permbajtje te ulet laktoze. konsumohet direkt pas stervitjes duke sjelle sasine e nevojshme te proteinave dhe aminoacideve direkt ne organizem.

Perdorimi:Merrni 1 shishe ne dite midis vakteve ose pas stervitjes