Nano X9 MuscleTech

  • Sale
  • Lek 3,000.00
  • Regular price Lek 6,000.00


Nano X9 Next Gen - përmban një dozë të bazuar shkencërisht të Nitrosigine. Kjo formë e avancuar e insitol solucinal arginine është një formë mjaft efektive e arginines për rritjen e niveleve të serinës së arginines.Me më shumë argininë në gjak, trupi juaj mund të bëjë më shumë oksid nitrik.Me oksid nitrik më shumë, enët e gjakut do të pulsojnë me një nxitës të gjakut të pasur me lëndë ushqyese, e cila mbart oksigjen, aminoacidet dhe komponimet anabolike që ndodhin natyrshëm. Per me shum force dhe energji,per nje stervitje te forte dhe muakuj te paster.

Perdorimi: Perzieni 1 servirje(1 lugë) me 250ml uje dhe konsumojeni  30 minuta para stërvitjes tuaj.Për efektet maksimale përzieni, 2 servirje(2 luge) me 500ml uje dhe konsumojeni 30 minuta para stërvitjes tuaj.