Nite Burn BPI

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


Nite Burn 30 Kapsula- me perberje te ekstraktit te kafese se gjelber,mjedres ,vitamin D3 dhe melatonines,NITE BURN siguron nje renie ne peshe dhe kontroll te oreksit ,per menaxhimin e peshesh gjate nates.

Perdorimi: Merrni nje kapsule para se te flini gjume.