Nitrix 2.0 BSN

  • Sale
  • Lek 4,750.00
  • Regular price Lek 9,500.00


Nitrix 180 tableta- është një prekursor i përqendruar i oksidit nitrik që siguron një bazë të vlefshme për të gjitha përpjekjet tuaja të plotësimit dhe trajnimit. NITRIX® 2.0 mbështet performancën e stërvitjes, durimin, pompat dhe shërimin me 3 gram L-citrulline aminoacid, një pararendës i oksidit nitrik dhe 3 gram kreatinë kur merret sipas udhëzimeve.Duke mbështetur këto fusha kyçe të performancës së stërvitjes, NITRIX® 2.0 ofron një bazë të vlefshme për të gjitha përpjekjet tuaja të plotësimit dhe trajnimit. Dhe NITRIX® 2.0 është më i përshtatshëm se kurrë. 

Perdorimi:Merrni  3 tableta 60 minuta para stërvitjes.