No Explode BSN

  • Sale
  • Regular price Lek 6,500.00


NO Xplode 30serv Blue Raz- është projektuar me teknologji të avancuar të përbërësve për të ndihmuar në rritjen e energjisë dhe qëndrueshmërisë, duke mbështetur fokusin mendor dhe forcën muskulare  dhe duke ofruar intensitet dhe performancë. Fokusi është i nevojshëm për të shfrytëzuar këtë energji dhe për të drejtuar një lidhje të fortë muskujsh.Permban vitamin C,B1,B6,B12 dhe magnezium si dhe kreatine dhe kafeine.

Perdorimi: Perzieni 1 lugë me 100-150 ml ujë të ftohtë dhe konsumoni 20-30 minuta para stërvitjes. Mos u tundni,thjesht perzieni.