NO Xplode Edge BSN

  • Sale
  • Regular price Lek 6,000.00


NO Xplode Edge 25 serv Blue Raspberry- BSN prezanton evolucionin e ardhshëm të kategorisë së para stërvitjes. E re N.O.-XPLODE XE  EDGE është rezultat i një kërkimi global për përbërës të veçantë botanikë që ofrojnë rezultate të fuqishme.Së bashku me një bazë prej 325 mg Caffeine, 1,6 g Beta-Alanine dhe 1 g përzierje Citrulline, NO-XPLODE XE® EDGE ju jep energji, fokus dhe pompë të fortë së bashku me qëndrueshmërinë  në vetëm 1 lugë. EDGE është një seri sportive me performancë të lartë sportive nga BSN, e dizajnuar për t'i dhënë atletëve një avantazh në stërvitje dhe konkurrencë.

Perdorimi: Perzieni 1 lugë me 100-150 ml ujë të ftohtë. Mos u tundni,thjesht perzieni, për rezultate më të mira konsumoni 10-20 minuta para stërvitjes.