Opti Women Optimum Nutrition

  • Sale
  • Lek 2,500.00
  • Regular price Lek 3,500.00


OPTI-WOMEN  Vitaminat, mineralet dhe lëndët ushqyese të tjera esenciale janë blloku themelor i ndërtimit të trupit..Ato kontribuojnë në nivelet tona të energjisë, imunitetin, performancën dhe vitalitetin e përgjithshëm. Opti-Women është dizajnuar si një sistem i plotë i optimizimit të ushqyesve, i kompletuar me botanikë, antioksidantë dhe komponente të tjera . Duke paketuar 40 përbërës aktivë në një pilulë, është krijuar shumë më tepër se një multi.

 Perdorimi :Si një shtesë ushqimore për gratë, konsumoni 2 kapsula çdo ditë me ushqim.